Greg Evans

"Tragedy, sadness, loneliness and despair taught me that life is really a beautiful thing;
if it wasn't I wouldn't be able to recognize that anything was wrong"

- Greg Evans (Suspense Novelist)


Släktträff

Tydligen så ska den andre Stohne-familjen komma, men vi hade även bestämt tidigare att ha middag med familjen Nielsen, så vi beblandar familjerna och det kommer då att bli en stor släktträff! :) Snacka om otippad helg...ska iaf bli jättekul [!] +att jag får en ursäkt till att inte plugga... men jag känner mig faktiskt duktig, har pluggat nu den senaste timmen lite... har gjort en näringskedja och lite allmän information om min organism. Har dock inte ens börjat med VG- och MVG-kriterierna än... Men men, sånt e livet. Ska nu gå och byta om, kanske e lite roligare ifall man iaf ser lite hyfsad ut när hela tjocka släkten kommer på besök.

Hoppade även studsmatta idag, har inte gjort det på ett tag -e jättekul!! <3<3<3

Lost/The Librarian

Okej, skulle egentligen plugga hela dagen, men det verkar som att jag har åstakommit överslagshandling ännu en gång. Har sett 4 (FYRA!!) Lost-avsnitt och sedan "The Librarian: Return to King Solomon's Mines." Sitter nu ute på våran uteplats och ska försöka komma igång med skrivandet för en gångs skull... går inte som önskat, dock... fan va kvavt de e! (att bero på ingenting)

Jimmy (min farbror) ringde förresten och ville prata med mamma och pappa. Jag sade då som det var, att päronen var ute och provseglade båten som vi förmodligen ska köpa. Han blev genast avundsjuk, men undrade också vad vi skulle göra i helgen. Inget speciellt var mitt svar, varpå han sade att han, Eva, Hanna och Johan nämligen hade tänkt våldgästa vårt hus, äta middag, pröva nåt nytt vin osv... Han frågade sedan om deras mobilnummer (konstigt att han inte redan hade det!!) och lade sedan på då han skulle försöka få tag på dem via mobilerna. Hoppas verkligen dem kommer, har inte sett dem sedan min födelsedag! Måste få reda på vilken skola Hanna kom in på...
 
Tydligen så har Mellansjö-gänget även träffats utanför Habbe o Bebe... undrar varför de inte frågade mig... men antar att de tror att jag pluggar (vilket jag nämligen sa till Emelie att jag skulle göra), något som jag verkligen borde göra... Bye!

Handboll

Det slutade med att jag valde att se på handbollsmatchen mellan Sverige och Polen. Det var kul att se igen, fick nästan lust att spela lite själv...nästan...

Blev även medbjuden till att gå ut ikväll, men då jag fortfarande inte mår så bra så tyckte jag att det skulle vara smartare att stanna hemma. Ska även plugga imorgon, så då kanske det inte heller e så smart att vara bakfull.

Ska gå och sova nu - igen - jag kan inte fatta att jag fortfarande e trött! Känns som jag är helt slutkörd! Det är förresten ganska komiskt hur mycket man måste gå på toa nu när det är så varmt. Har säkert gått 20 ggr idag bara för att bli av med allt vatten som jag är tvungen att dricka så att jag inte svimmar (är känslig mot värme).

Ha söta drömmar! <3

...Sjuk...?

Åkte hem tidigare från gympan. Mamma var faktiskt ovanligt förstående, men i för sig så visste hon att jag inte mådde bra igår heller... Aja, kom hem 2 och sov till 5. Sjukt! Jag gick ju och la mig kvart över 9 igår! Hur mycket kan man egentligen sova på ett dygn?

Måste plugga biologi, men jag orkar inte... tar det nog imorrn. Ska förmodligen se Onskan på tv:n ikväll, eller så ska jag börja se på Lost säsong 3... har inte bestämt mig än...

Göteborgarna ska komma på måndag... börjar bli lite nervös, även fast de bara ska stanna över en natt, men det ska iaf bli kul att träffa lite nytt folk! XD

Lunchrast

Sitter nu på lunchrasten och funderar på ifall jag ska anmäla mig sjuk från gympan - jag har huvudvärk, ont i ögonen och är allmänt trött och sliten. Mamma kommer få fnatt ifall jag kommer hem tidigare, men jag tror jag kan offra en utskällning... Aja vi hörs



...åt förresten en sallad på Österwalls till lunch- jag börjar bättra mig! XD....

Vill du tjäna extra pengar?

plusikassan.se

Det är helt gratis och du kan gå ur när du vill!

Sjuk?

Sitter nu i min säng med en sjuhundrades-huvudvärk och 37.5 graders kropptemperatur. Tyvärr kommer inte detta räckte för att mamma ska låta mig vara hemma imorgon. Jag mår verkligen inte bra.

Men jag ska inte älta allt på er, utan jag ska gå igenom min eftermiddag iställt. Jag åkte först med Ellinor till Farsta C och mötte upp min mamma där, och vi gick sedan och shoppade lite. Det slutade med att jag fick en klänning, två tröjor/linnen, strumpor och så betalade jag själv för en vit tröja (50:-)...tack mamma!<3

Ellinor skulle sedan hem och övningsköra, så jag och mamma åkte och köpte jordgubbar som vi sedan hade som fika tillsammans med grädde, glass och kaffe. Efter det läste jag Shojo Stars som jag fick med posten idag, och sedan lekte jag lite med en ny hemsida som man tydligen kan tjäna lite extra klirr på... Fick sedan jätteont i huvudet+illamående, men jag hade lovat mamma att städa i mitt rum, så jag gjorde det lite halvt. Vill nu gå och sova, men kan inte pga att det är för tidigt för det nu... funderar på ifall jag ska läsa en annan manga, eller ifall jag ska läsa min bok som jag endast har läst första kapitlet på (tre gånger), men jag är rädd för att min huvudvärk ska bli värre av det... aja, vi får se, måste sluta nu - får ont i ögonen av att stirra in i skärmen.

God natt!

P.s. har anmält mig till tjejmilen i ett ytterligare försök till att få mig själv att börja röra på mig, vi får se ifall detta knep kommer att funka...D.s.

Tyska+Farsta

Har nu lunch, ska snart ha tyska och se en film "Die Fetten Jahre sind Vorbei" eller nåt liknande... kommer inte ihåg vad det hette, men det handlar iaf om ett par som bryter sig i någons hus och möblerar om och lämnar en lapp "Die Fetten Jahre sind Vorbei" (de rika åren är förbi).

Ska sedan åka till Farsta för att möta upp mamma och köpa en klänning till avslutningen. Ellinor ska förhoppningsvis följa med. Vi får väl se ifall jag hittar nåt...

Engelska redovisning

Redovisningen på engelskan gick väl hyfsat bra... pratade lite fort, men men... Det var däremot pinsamt att visa filmen, då nästan ingen fattade och jag var tvungen att förklara skämten efteråt.

Slutgiltiga resultatet av sidvisningar

Det slutgiltiga resultatet av sidvisningar blev:
Besökare: 11
Sidvisningar: 72 <- detta är rekordet

Problem med redovisning

Idiot! Jag är så sur på mig själv! Jag glömde att skriva ut papperet till engelska-redovisningen, så nu har jag ingen aning om vad jag ska säga! Jag kan inte skriva ut det på skolans datorer heller, eftersom den skrivaren som vanligen används av elever för att skriva ut är på reparation och jag vet inte vilka andra skrivare vi elever får använda oss av...skit!

Aja, ska åka med mamma och handla en klänning till skolavslutningen i eftermiddag. Och vi ska INTE handla på Kappáhl!!

Klar med Engelskan!

Är nu klar med redovisningen till engelskan imorrn...ska nu gratulera mig själv genom att se på Lejonkungen. Vi ses!

Rekord på sidvisningar

Jag har bara haft 6 besökare idag, men hela 54 sidvisningar (=rekord). Detta betyder alltså att jag är väldigt populär hos de 6 personerna! ;P

PS. Mitt rekord på besökare är 16. DS

Allmänt uttråkad

Hej, har nu spenderat eftermiddagen med att se de två sista CSI avsnitten från säsong 2 och sedan har jag sovit lite igen...i ca 2 timmar. Känner mig helt groggy, men men. Ska nu försöka göra lite engelska och sedan organismarbetet igen. Kan förhoppningsvis se en disney film sedan! Har nästan hela samlingen, men har inte sett någon på jättelänge! Det blir förmodligen Lejonkungen eller Djungelboken 2 (den sistnämnde har jag inte sett än). Aja, vi höres! XD

 eller image7, det e frågan!

Skoldagen

Jag gick till skolan så att jag var där tio i nio, eftersom vi började kl.9.05, men det visade sig hade vi inte hade någon naturkunskapslektion, så vi hade coachtid på morgon istället så att vi skulle få sluta lite tidigare. Efter coachtiden hade vi biologi där vi skulle redovisa om våra organismer, men datorn i klassrummet var paj, så det blev inte det heller.

Med detta vill jag säga att min tid som spenderades i skolan idag var helt onödig -> skolan suger!


Morgon

Ska ta bussen som går kl.8.02, så jag måste sticka snart... tänka bara titta in och se hur alla mår! :)

GOD MORGON!!! (men den kommer förmodligen inte bli så glad lite senare)
-love-


"Panik, Panik, Panik, Panik, Panik, Panik, Panik, Panik"

Färdig!

image5

Stöd Tigern!!


Haha, blev faktiskt klar med redovisningen innan midnatt! Jippie, det gick mycket fortare än vad jag trodde att det skulle göra. Men nu är problemet att jag inte är direkt trött eftersom jag redan har sovit 2 ½ timmar i eftermiddags.  Och sedan borde jag egentligen städa i mitt rum av den anledningen att Elin ska komma hem till mig imorrn och rummet ser för nuvarande ut som ett bombnedslag (Elin är tydligen pedantisk med att sitt rum är rent), men jag orkar bara inte, så tyvärr, Elin, du får tillbringa lite av din tid i en svinstia imorrn. XD

Moster o morbror (Eva o Micke) kom även över på fika ikväll för att diskutera segelbåt. Det verkar som vi faktiskt har hittat en! Kan knappt bärga mig! Vill segla i sommar (nu när jag ändå inte hittade något jobb) !!!


Funderar på att försöka sova, eller titta på ett CSI avsnitt...hm...det blir nog CSI! <3<3

God natt allihopa!
Imorrn blir det socialsuicide (organismredovisning)

Sammanställning av dagen

Idag arbetade jag på engelskalektionen med grupparbetet med E+E+M&M... På Biologin studerade vi sedan insekter och killarna i min grupp tejpade upp dem levande på vår plansch. Usch! Vaddå djurplågeri?!

Jag, Ellinor och Elin gick sedan till Österwalls och åt lunch, gick sedan tillbaka till skolan och såg på film på tyskalektionen. Dem i franskan fick tydligen glass- orättvist! Kom sedan hem och såg ett CSI-avsnitt för att sedan gå och lägga mig för att vila ett tag. Sov i 2 ½ timmar.

Ska nu göra en PowerPoint till mitt organism-arbete på biologin som ska redovisas imorrn. *suck* Blir väl en midnattstur idag igen då...

Nationella Prov i Engelska A

Emma Results on NP English A

Essay: MVG
Speaking: MVG
Reading + listening: MVG 83/88p
Total: MVG

Note! You do not have to hand in the realia-assignment.

Söder 2050

Fick tillbaka mitt resultat på grupparbetet om "Ett Hållbart Södermalm 2050"

Uppgiftsinlämningen ligger på en MVG-nivå
Text:Perfekt, jag har läst ert arbete om ett hållbart Söder år 2050 och gett det betyget MVG. Bra jobbat hela gruppen, arbetet var välskrivet, intressant och kul att läsa. Det märks att ni har jobbat. Sammantaget har alla grupper kommit med en massa bra ideér...

JIPPIE! MVG i Naturkunskap A - Tack Elias!

Övertrött

Satt uppe till midnatt igår på grund av den JÄVLA matten!! Detta resulteras då i att jag bara har sovit 5 ½  timmar, när jag egentligen minst behöver 7... är trött...

Sitter nu på engelskalektionen och borde egentligen hitta info till grupp-projektet, men jag orkar inte! :)

Greg Sanders

Älska!

image3

image4

image5

Det finns ingen sötare! <3

Inte ens Elias, Ellinor!

...Tittar på CSI som en paus från pluggandet...

Nedräkning...

5 timmar, 25 minuter kvar... sedan dör jag... Nej, men nästan!

Jag kan verkligen inte koncentrera mig! Vad ska jag göra? Snälla, hjälp! Vem fan bryr som om hur statistik har byggt upp vårt samhälle?!

Korkad Pappa

Bara för att jag är uttråkad och för att visa hur dum min pappa är.

"Klockan är 38! Vet du hur jag kom på det? Den visar 18:20"

- Kent Johnny Stohne
26 Maj 2008: 18.20


(18+20=38)

Matteskit!

Idag är (som de flesta dar) inte den bästa. Först skulle jag ringa Trångsunds Vårdcentral och avboka min tid idag, men av någon anledning kom jag inte fram. Det var antingen upptaget elr något annat sjukt fel, för det tjöt som fan! Jag var typ döv en halvtimme efter. Jag skulle dit för att ta de skulle titta på/ta bort vissa av mina leverfläckar, men jag hade en exkurtion med klassen idag på mina biologi- och naturkunskapslektioner, så jag prioriterade bort VC, eftersom denna uppgift kan ha en stor betydelse för mitt betyg i båda ämnena. Efter det var det lunch, där jag åt 5 kakor (suck alltså- jag hatar mig själv!) och sedan var det matte där jag fick reda på att jag fick G på mitt nationella prov...kan ni fattta?! G?!  Jag har typ aldrig fått något annat än MVG i matte, snacka om surt!

När skolan var slut för dagen drog jag till Farsta C för att försöka hitta en morsdagpresent till mamma (hon var i Finland igår med väninnor, så jag tänkte vänta tills idag med att ge henne något). Hittta en salladsbok, en kokbok om sallader alltså, ni som inte fattar mina långsökta forkortning (skyller på min pappas gener, även ifall denna förkortning inte var speciellt långsökt för mig) och köpte sedan två mangaböcker (Rebirth 15 och Snowdrop 4). När jag kom hem satt jag o snacka med mamsen i nån timme och gick sedan och läste ut Rebirth 15. Måste nu vänta typ 3 månader på nr 16. Skit!

Och sedan har jag försökt förstå mig på hur man ändrar saker på bloggen, vilket jag självklart inte fattar ett skit av... och så sitter jag nu här och skriver i min blogg som en undanflykt för att skriva min matte-uppgift som ska in ikväll kl.23.59... nej, nu måste jag börja plugga... aja vi får väl se hur det blir... kommer väl tillbaka om 10 minuter eller nåt.

Utmattad?

Hej hej
Ledsen att jag inte har uppdaterat min blogg i helgen, men jag e som sagt ny på det här så det kommer nog att ta ett tag innan jag börjar att komma igång med skrivandet... Men iaf, min helg:

Lördag.
Spendera nästan hela dagen med att plugga matte. Astråkigt! Men fick iaf lite hjälp av  Elin, runt kl 5 sådär (jag lät henne göra det tråkiga-skriva sammanfattning-haha).
   Runt åtta(tror jag) gick jag till Habbe med Emlan, Bebe och Frej för att röka vattenpipa, och sedan halv tio gick jag till Sickan för att kolla på Eurovision Songcontest med släkten (pappa, morfar, morbror, moster, Sickan+Bebe[men han satt vid sin dator]). Blev trots allt glad över att Ryssland vann-jag hade dött ifall Grekland hade gjort det! Jag menar, Greklands låt var väl trallvänlig, men den va för fan inte bäst!!!

Söndag:
Tog en sovmorgon och åkte sedan med Pappsen till ranchen för att slå lite bollar. Slog 80 (träffade ca 10)... Vi ställde oss på "framsidan" den här gången, så att man kan se hur långt ens bollar faktiskt kommer. Slår faktiskt ca 75m med en 8 (fett stolt)... Testade damklubbor för första gången också- man kommer kortare, men känns fan så mycket bättre!

Sedan var det då menat att jag skulle åka hem och plugga igen. *host*
Det var så fint väder+att jag verkligen behövde plugga, så jag gjorde istället en överlagshandling och tittade på film istället... jättebra! Antar att jag var för trött från i lördags, men men...
   Jag såg "The Librarian: quest for the spear" och "American Dreamz", samt två CSI avsnitt. Bortkastad tid? JA!

Linda och David kom även på middag. Kul att se henne igen! :)

jobbig eller rolig? Svårt att bestämma mig...

Igår var det en jobbig dag, eller?

Först åkte jag till skolan som jag trodde började kl.8.00... jag kom dit kl.7.35. Inte det roligaste och sitta och stirra in i en vägg i 25 min. Sedan visade det sig att vi inte började för ens 8.30. Men det var okej, eftersom Ellinor J hade då kommit, så jag hade lite sällskap...
   Sedan hade vi mental träning i 1 ½ timme, vilket var slöseri med tid enligt min åsikt, men men... jag ansträngde mig jättemycket iaf...NOT!

Sedan hade vi håltimme till 15.20 (alltså 5 timmar och 20 min). Elin, Miriam, Ellinor och jag spenderade den genom att spela in en film till vår engelska redovisning på torsdag, och sedan gjorde vi delvis vår rapport till matten. Kände mig som potatismos efteråt (eller iaf hjärnan), men sedan hade vi matte i 1 ½ timme... pratade lite om NP med Sabina och gjorde sedan hängagubben på whiteboardtavlan med E+E+M&M.

När jag kom hem åt jag middag kl. 6 och åkte senare iväg runt 8 med Sanna, Emelie och Josefin till stan. Vi skulle fika på "Lasse i parken," men när vi kom dit vid nio skulle det tydligen stänga vid tio, så vi åkte och fikade på Café 60 vid hötorget istället. Kom hem halv ett och hopade sedan isäng.

Welcome

Hej, hej
Har äntligen bestämt mig för att starta en blogg...

Enough for now! :P

RSS 2.0