290808

Okej, verkar som om jag har dragit på mig en förkylning. Drog hem tidigare idag från skolan pga av huvudvärk, halsont och snuva. Det finns två misstänkta: Fotbollsmatch i regn elr jag-kommer-inte-nämna-några-namn-men-en-förkyld-ELLINOR-som-borde-stanna-hemma-för-att-hon-är-sjuk-misstänkt.

När jag kom hem ringde Zandra och vi pratade säkert över två timmer, och för någon anledning är nu hela min vecka uppbokat.^^ Undrar vad det beror på?

Väntar nu på att Kickan (och kanske Beben) ska komma ned och så ska vi förmodligen titta på gamla kort från när vi vad små. Det ska bli sååå kul! Speciellt när jag har hitta supermånga kort som jag trodde var borta, men som mammsen hade råkat gömma unden när vi gjorde om vardagsrummet.

280808

Sorry för att jag inte uppdaterade igår, men jag hade allvarligt talat inte tid. Jag läste min bok i över 2 timmar (jag har faktiskt läst 1/5 av boken på 2 dygn - fett stolt!), sedan var jag tvungen att ta en liten lur. Därefter blev det middag och stress till bussen. Spelade fotbollsmatch i korpen mot FC Kronenberg. Vi förlorade med 0-3, men jag är ändå nöjd med min egna prestation med tanke på att jag inte är van att spela. Måste dock ut och jogga, fyfan vad min kondis sög!

Aja, idag var det en lång dag i skolan (8.00-15.45). Börjar faktiskt tycka bättre om min fysiklärare. Även om han har helt sjuka regler, så lär han ut bra och verkar väldigt snäll. Måste nu sticka ner och packa ned min miniräknare i väskan, annars får jag frånvaro från fysiken - något som jag helst skippar.

260808

Okej, hade en lite ovanlig Fysiklektion idag då ungefär alla gjorde lite halvt myteri till vår nya fysiklärare...intressant... Hade därefter coachtid där vi endast skulle hämta ut böcker till alla lektioner, och jag fick mina böcker först ^^ så jag hade en lite halvlång väntan till den sista lektionen: Programmering A. Måste säga att jag var lite förvånad, den verkade vara mycket mer seriös och svårare än Datakunskap A. Men aja, vi får väl se hur det går...

Efter skolan gick jag, Vicky, Miriam och Emelie och åt på Svea, och Miriam gjorde världens bästa imitation av vår matte- och coachlärare Martin när han skrattar. Hon såg precis likadan ut, helt sjukt!! ^^

På hemvägen åkte jag förbi Farsta C en stund med Emlan, och jag köpte en mapp (en "portfolio"), lite sudd och lite annat smått och gott^^. När jag kom hem (ca 15.00) var jag helt slut, så jag gick och lade mig en stund, tänkte jag skulle ta en middagslur... vaknade 17.30!!! Panik! Och jag som tänkte vara duktig och börja läsa... -.-'

250808

Ganska skön skoldag idag med tanke på att vi knappt gjorde speciellt mycket på lektionerna. Det blev mest gå runt och snacka på engelska (vi hade "MingelParty") och lyssna på lite föreläsningar. Har inte fått en läxa än så länge (om man bortser från att välja ut en bok som man ska läsa på engelskan, men hur svårt är det på en skala?), så det är ganska skönt. Får man ju tid till att typ städa rummet osv...NOT!! (*Borat*)

230808 - "Kräftskiva"

Okej, den första veckan av skolan är över... och jag hatar verkligen mitt nya schema!! Man kan verkligen inte få sämre!

Aja, det är iaf över i ca 48 timmar till, så jag ska försöka njuta. Fiskade kräftor igår, men var helt slut så jag uppskattade det nog inte så mycket... tyckte lite synd om Sanna som jag drog med mig (jag var väl kanske inte den roligaste person att va med), men aja... var då på kräftskiva på badudden idag (kväll). Lite roligare då jag hade fått sova ut lite på dagen (men även varit tvungen att klippa gräsmattan- inte drömjobbet precis)... Linda tittade förbi också, har inte sett henne på evigheter känns det som!

....Försöker nu ladda upp lite bilder till Bilddagboken vilket tar evigheter!...

Hur osund är du?

Du är som de flesta - du lever relativt sunt.
Det är alltid plats till förbättringar.
Du kunde låta bilen stå ibland och ta cykeln till jobbet.
Ju sundare livsstil, ju bättre får du det både fysiskt och mentalt.

200808 - "Första skoldagen"

Tillbaka i skolan då. Var faktiskt en helt okej skoldag, gjorde  inte speciellt mycket förutom att lyssna. Fick däremot mitt nya schema, vilket gav en lite panik (så jävla långa dagar!) , men men... Kommer iaf ha lite mer sällskap när jag åker tunnelbana eftersom Emlan och jag har liknande scheman detta år.

När jag kom hem såg jag Casanova (R.I.P Heath Ledger), åt middag och sedan begav jag mig iväg till Bandhagen där BSV hade sin första match, mot "Bättre Förr". Själv kunde jag inte spela pga stygnen, men det var verkligen jättespännande att titta på också. I början på andra halvlek gjorde BSV 1-0. Vi trodde ett tag att vi verkligen skulle vinna, men i de sista sekunderna kvitterade det andra laget, och matchen slutade 1-1.



Bamses Starka Vikingar

190808 - "Inga fler depp-inlägg"

Har nu bestämt mig för att sluta lägga upp fler depp-inlägg och istället försöka tänka på det positiva (-.-')

Är nu ca 19 timmer tills skolan börjar, så jag spenderade dagen med att bara försöka slappna av (vilket inte var så lätt) och så såg jag på film (väldigt ovanligt). Flags of Our Fathers kom först och därefter G. I. Jane




G. I. Jane
har sedan länge varit en av mina favoritfilmer...
Tänk om man kunde vara som O'Neil?! *suck*
"Suck My Dick!"

180808 - "...eh..."

Okej, tecken på att jag har ångest:
1) stänger in mig själv i huset och glor på TV:n nonstop.
2) Går långa promenader med Ipoden som enda sällskap
3) Undviker att prata med folk
4) Undviker ögonkontakt
5) Undviker folk i huvudtaget
6) Försöker desperat undslippa saker "man borde göra"
7) Sitter för mig själv och stirrar ut i tomma intet och tänker...

Tja, visst e livet underbart? (*ironisk*)

170808 - "Stressad?"

Jag hade jättesvårt att sova i natt, precis som den förra. Tror att det är för att skolan börjar snart, och med skolan kommer även ångesten och stressen igen... *suck*...känner redan stressen krypa fram! PANIK! Och det här jävla fucking vädret gör ju inte saken bättre! Jag får ont i huvudet av den grå färgen som himlen ger... GAAAH! ....haha, så jag har på metalmusik... ironiskt, elr hur?

/a little hint of insanity


160808 - "Fyra dagar, ett inlägg"

Matchen med BSV blev tyvärr inställd den 13:e pga av vattenfylld plan, men jag gick däremot på DIF-Rosenborg på Råsunda den 14:e. Djurgården vann ju självklart med 2-1! Yey!

Igår vaxade och permanterade jag mina ögonbryn och ögonfransar i Farsta C med Emlan och hennes mamma på eftermiddagen. På kvällen hade mina päron åkt iväg för att segla, så jag bjöd hem några "polers" och vi tittade på film. Den första var National Treasure 2 - the book of secrets (Jag ÄLSKAR Riley Pool-ursöt!) och den andra var Hard Candy (ytterst konstig, men ändå asbra). Zandra var tvungen att lämna partyt tidigt då hon fick hämtning vid midnatt, och vid 2-tiden drog Sanna. Emlan sov över! ^^

130808 - Allmänt

Okej, match ikväll med BSV! Kommer dock själv inte vara med pga stygnen (som förresten har övergått från smärta till klåda!), men ska vara med och heja och se hur det går. Men innan det ska jag läsa mina nya utökningar av min manga-collection (Kyo 2 och 3, Death Note 2 och 3). Ska även promenera lite morsan (kan ju inte bryta ett löfte) och kanske försöka få iordning lite i rummet, men förmodligen inte.

...har förresten förhoppningsvis löst allt skit med reklamen till min mobil, men är dock inte helt säker... får väl se ifall det rullar in några fler sms under veckan.

Batman

Hej hej, är hemma nu igen! Har nu varit och sett Batman The Dark Knight!
Älskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälska!!!!!
Älskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälska!!!!!
Gillade speciellt Jokerns trolleritrick! Hahaha


Säger bara:"Why so serious?"





Jokern var absolut bäst!
R.I.P Heath Ledger <3

Sleepover

Jag ska nu dra över till Zandra och spendera natten där. Vi ska glo på Batman Begins då vi ska se på uppföljaren (The Dark Knight till er som är tröga) på bio imorgon kväll. Hoppas att jag får kul! Bara inte ryggen tar död på mig, vill säga... Aja, ha det bra, suckers!

P.S. Jag bara äääääälskar min nya Ipod!!! (fjortis-imitation) D.S.


Ny Ipod


Min nya fina Ipod!!!

"Mine! My own! My Precious!"


110808

Blä! Var då och tog bort en leverfläck idag, usch-usch-usch! Bedövning gjorde skitont men när själva "operationen" började kändes det ingenting. Allting gick egentligen jättebra, förutom att jag var tvungen att ligga kvar en extra halvtimme då jag höll på att svimma, haha, så typiskt mig! Men något som är väldigt negativit med det hela är att jag inte får träna tills stygnen är borta, och de kommer inte bort för en den 21: a. Detta resulteras då i att jag inte kan vara med och spela de första fotbollsmatcherna i mitt korpenlag, buhuuuuu! Så jävla typiskt!!!

100808

Visst har jag roliga rubriker?! :P

Okej, efter maten igår gick jag upp med Bebe till hans hus där vi senare fick sällskap av Habbe, Emlan och Frej. Vi glodde på Letters from Iwo Jima och drog sedan ut och pallade lite äpplen. Dem pallade-jag åt. Mycket bra kombination måste jag säga. Kom väl hem runt midnatt, såg sedan ett CSI-avsnitt och gick och lade mig.


Idag: Sov, klädde på mig, gick till fotbollsträning. Kom hem, tittade på ungefär halva basketbollmatchen mellan Kina och USA och kom sedan ner hit till min älskade dator och satte på den :)<3.


...ska ta bort en leverfläck imorrn, usch! Jag vill inte (men jag vill!)!!! :P

090808

Hej hej.
Idag har det inte hänt så mycket... Mest varit med Emlan och inte gjort något speciellt, då tennisbanan var upptagen och alla andra dumma vägrade vara med oss. Vi bokade dock biljetter till DIF-Rosenborg på torsdag och kickade lite med fotbollen i regnet. Kanske jag blir mer förkyld än vad jag redan är, men vad spelar det för roll? :) Emlan fick mig även att ladda ned en platta från Imogen Heap som jag för tillfället lyssnar på. Rikigt bra, faktiskt! (för att vara något som Emelie tycker om, hehe:P) Nej, nu ska jag försöka se ett nytt CSI-avsnitt innan maten är klar. Ha det bra, TaTa!

080808

Go Stockholm! :P

Såg idag på lite CSI-avsnitt så där på morgonen, blev sedan upptvingad av morsan för att äta frukost. Åkte därefter med pappa till golfklubben där vi slog två korgar var. Det var två månader sedan jag spelade golf sist! Gud vad tiden går! Men av någon sjuk anledning så kändes det som jag hade blivit bättre, konstigt va? Men när de två korgarna var slut började det regna lite smått så vi drog iväg till Farsta C istället, där jag köpte en filofax (?). Detta år ska jag bli bättre på att organisera(/planera)!!! Kanske kan göra skolarbete som man ska för en gångs skull ;P

När vi kom hem blev det fika med nybakad äppelpaj som morsan hade gjort, mums. Började titta på invigningen till OS, men slutade göra det efter en halvtimme då jag upptäckte att det skulle hålla på till 17.30...jag menar, okej det var lite roligt att titta på, men knappast att jag glor på det i 3h!!...Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra... kanske ska försöka läsa ut min bok, men jag orkar inte (känner för att gnälla)

Bamses Starka Vikingar

Då börjar då DM gå mot sitt slut. Gårdagens filmer: Bilar (Cars), Lilo & Stitch, Kogänget (Home on the Ranch) och Herkules.

Ska idag träna fotboll i regnet med nystartade Bamses Starka Vikingar (BSV). Kommer förmodligen bli förkyld, men vad ska man göra? Man kan ju inte dumpa laget bara sådär ;) (even if that was what I had in mind :P) Ska sedan försöka läsa Shaman's Crossing och mysa för att jag har varit duktig!! :)

DM

Då har vi då haft vårat Disney Maraton... dock mycket kortare än väntat, men men. Vi såg iaf Törnrosa, Alvin och gänget, och Familjen Robinson. Blev läggdags vid 2 ungefär, hehe...

Det slutade ju sorgligt nog vid 10 idag då en mycket viktig DM-medlem (blinkblink) blev tvungen att åka hem pga av personliga skäl. Aja, vi två som är kvar måste iaf försöka att göra något med dansen - *suck* - och förhoppningsvis kan vi fortsätta med DM som planerat, men detta är dock inte helt säkert :'(

Inget blir som man har tänkt sig...

Okej, började dagen med att flytta en garderob (idag igen). Åkte sedan och hämtade min nya id-handling och försökte sedan skaffa VISA-kort, men det fick jag inte då jag inte har någon inkomst (-.-'). Handlade även lite pennor och annat till skolstarten och begav mig sedan hemåt igen. Väl hemma blev det att börja städa iordning lite (högen är borta, men tyvärr finns det fler). Det ser fortfarande ut som ett bombnedslag här hemma, men men... Tröttnade efter ett tag, så jag började lösa korsord i min korsordstidning (Knep&Knåp) istället och inväntade middagen.

Fick efter en MYCKET STOR MÖDA tag på både Elin och Ellinor samtidigt via msn, och efter mycket om och men (och några panikattacker vilket involverade flera dödsfall) bestämde vi oss för att ha Disney-maratonet (DM) från tisdag till torsdag. Detta betyder då att jag kommer få panik imorgon då jag både måste handla mat (mamma kommer tvinga med mig till Coop Forum på 2h) och städa typ hela huset (dock med hjälp av päronen). Aja, Tata! <3

Dagens horoskop

Horoskop för måndagen 4/8-08
Vattumannen 21/1-18/2

Din måndag blir rolig men du har ofta tankarna på annat, så du får inte ut så mycket av vissa saker.

...herm (*harkel*) det låter ju inte alls som mig... hrm (*harkel*)


Måndag

Börjar nu få lite ordning på mitt rum, men det är fortfarande mycket som ska göras! Sitter exempelvis nu bredvid en stor hög med grejor som är mycket större än mig själv som ska in i rummet... sedan måste jag försöka få tag på två bokhyllor som inte längre går att köpa i vanlig affär. Måste också skaffa ny TV+Ipod (Min nuvarande TV har pajat sina egna högtalare och jag råkade kasta in min Ipod i tvättmaskinen). Aja, men idag ska jag iaf åka till Flemmingsberg och hämta mitt nya leg (tog mig bara 1 år att fixa), gå till banken och fixa VISA-kort och sedan handla lite mat osv med morsan. Ska sedan börja planera lite mer hur mitt rum ska se ut och påbörja inpackning av grejor... ska nog försöka rensa lite också.

...och ifall jag får tid över (vilket jag förmodligen inte kommer få) kommer jag spela lite WoW! ^^

Ommöblering

Okej, just nu ser mina rum+Lindas rum ännu värre ut än vad de gjorde i morse... håller nämligen på att möblera om och så snodde jag syrrans garderober + en garderob från hallen (min är för liten)...och det är då inte helt klart...*harkel*

Men men, känner mig jätteduktigt iaf, titta vad jag har gjort idag:
* Hoppat studsmatta
* Köpt madrass
* Hjälpt mamma koka hjortron- och bläbärssylt
* Möblerat om rummet
* Putsat speglar
* Burit tunga garderober!! :-O

Saker jag fortfarande behöver göra:
* Möblera om lite mer
* Rensa garderoben
* Städa!

Allt möjligt

Okej, nu när jag har lugnat ned mig lite kan jag berätta att jag har haft en bra vecka i Harads. Vi spenderade mesta tiden på stranden i norrsand och badade i älven och grillade falukorv och fläsk och åt det med bröd, MUMS! Men vi var även en dag i bagarstugan och bakade mjukkaka.

...igår var jag hemma hos Zandra och vi åkte till ICA Maxi och sedan bakade vi hallonmuffins och äpple- och kardemummamuffins, mums de med! Det blev ju självklart mycket babbel o skratt också, hehe

___________________________________


Idag har jag jättemycket att göra eftersom jag ska "disneymaraton" i veckan och mitt rum ser ut som ett bombnedslag som alltid... sedan ska jag även köpa madrass och göra sylt...

Till maratontjejerna: jag kommer gå in på msn ikväll och jag tänkte att vi kunde diskutera lite då ang. veckan! Bye


I'm back!...with murder in my mind...

kom hem för en sedan 100min sedan (hade lust för att strula till talen lite) och har sedan dess suttit framför datorn och försökt avanmäla mig alla mail jag har fått från reklamgrejor, då de av någon jävla anledning skicker sms till mobilen också. Det var jobbigt att få alla sms osv, men jag FICK FAN PANIK NÄR DET VISADE SIG ATT JAG VAR TVUNGEN ATT BETALA 15 KR/SMS!!!! SPECIELLT NÄR DET TYP SKICKAR 1 SMS/DAG!!! (jag fick min mobilräkning och det visade sig att jag fick betala 1000 spänn för reklam jag inte ville ha!!) Jag varnar er alla!! Var försiktiga med vad ni anmäler er till på internet!!!!

RSS 2.0